Les noves instal·lacions d’Advice Inn

IMG_7242

Com bé sabràs, Advice Inn és una empresa que va néixer el 2015 formada per un equip de professionals i experts en la gestió d’empreses per tal de donar cobertura i suport a les diverses àrees que una empresa té.

Al llarg de tot aquest temps, juntament amb la confiança dels nostres clients han fet que puguem créixer en tots els sentits, i per tant, adaptar-nos a les necessitats de cada moment i a les tendències que el sector anava experimentant, apostant, tant per noves tècniques com per nous perfils professionals que ens ajudaran a garantir un servei de qualitat i el més professional possible.

És per això que, vosaltres mateixos heu estat presents en els canvis que ha anat experimentant Advice Inn i com ha anat creixent mica en mica, de tal manera que les necessitats com a empresa han fet que hàgim pres una decisió molt important per a nosaltres: canviar el nostre lloc de treball.

Doncs si, hem deixat enrere les nostres antigues oficines i hem apostat per un nou lloc de treball més cèntric, que ens permetrà tenir un contacte molt més proper amb tots vosaltres. Unes instal·lacions més modernes, confortables i amb totes les prestacions necessàries per poder desenvolupar la nostra feina de la manera més professional possible.

T’agradaria visitar-nos? Podràs trobar-nos a l’Avinguda Sant Francesc número 4 2º 2º de Girona. Estarem encantats de rebre’t i informar-te de tots els nostres serveis a més de que vegis com les nostres oficines van agafant forma.

 

IMG_7248

Leave a Reply

*

captcha *