• e-commerce

Experts en:

En un entorn econòmic tan canviant com l’actual, i on la gestió empresarial també evoluciona molt ràpid, advice inn ens hem especialitzat en certs sectors de la economia que considerem emergents i que les dades ens demostren que són tendències que han arribat per quedar-se.

Aquest és el cas de les botigues on-line o les ecommerce i adviceinn, en concret ha desenvolupat un producte/servei en concret per aquest sector ja que té unes especificacions tècniques, demarqueting, i la en fiscalitat que requereixen especial atenció. 

Servei específic per ecommerce

SERVEIS ESPECIFICS PER ECOMMERCE
Obrir una botiga on line ja no és com abans... és com en el món real. No n'hi ha prou en aixecar la persiana cada dia, s'ha de treballar a nivell de marqueting per fer visible la nostra botiga, però també a nivell de gestió de comandes i de aplicacions informàtiques útils per gestionar comptable i fiscalment la nostra ecommerce. A adviceinn som especialistes. Les ecommerce han vingut per quedar-se. Envia'ns un correu electrònic explicant-nos el teu cas i t'ajudem a fer créixer la teva botiga!